check-iconExpressleveranser
check-iconFri spårbar frakt över 500kr
check-iconStort utbud av doftsamples

Masque Milano

Masque Milano, skapat av Alessandro Brun och Riccardo Tedeschi 2010, är mer än bara ett parfymhus; det är en berättelse i varje flaska, en teatral utforskning av mänskliga känslor och erfarenheter. Varje doft är koncipierad som en akt i en opera, vars syfte är att fördjupa bäraren i en rik och komplex berättelse. Genom att samarbeta med framstående parfymörer kombinerar Masque Milano sällsynta och noggrant utvalda ingredienser för att skapa unika, minnesvärda doftlandskap. Från “Tango” till “L’Attesa”, erbjuder varje skapelse en djup, flerskiktad olfaktorisk upplevelse. Att bära Masque Milano är att omfamna en värld där doft blir konst, och varje spray är en inbjudan till att utforska de rika berättelser som ligger bakom.

Historien bakom Masque Milano

Masque Milano är en konstnärlig parfymhus som står ut i världen av nischdofter med sin djärva och teatraliska inställning till doftskapande. Grundat av Alessandro Brun och Riccardo Tedeschi 2010, har Masque Milano etablerat sig som ett varumärke som inte bara skapar parfymer, utan berättelser och emotionella landskap. Varje doft i deras kollektion är konstruerad som en akt i en opera, med syftet att fördjupa bäraren i en komplex berättelse som utforskar olika aspekter av mänsklig erfarenhet – kärlek, förlust, eufori och reflektion.

Med en oöverträffad uppmärksamhet på detaljer och en djup respekt för traditionellt parfymhantverk, samarbetar Masque Milano med några av de mest innovativa näsorna i branschen för att skapa sina olfaktoriska mästerverk. Varje doft är en unik komposition som kombinerar sällsynta och värdefulla ingredienser för att skapa doftlandskap som är rika, flerskiktade och djupt minnesvärda. Dessa dofter är tänkta att bäras som en personlig signatur, en doft som berättar en historia om vem du är och de världar du drömmer om.

Masque Milano’s förpackningar är lika genomtänkta som deras dofter, med varje flaska och låda som en inbjudan till att upptäcka de rika berättelserna som väntar inuti. Deras samlingar, som “Tango”, “L’Attesa” och “Mandala”, erbjuder en utforskning av både geografiska och emotionella landskap, med dofter som är lika varierande som de är förtrollande.

 

Din personliga signatur med Masque Milano

Att välja en parfym från Masque Milano är att välja mer än en doft; det är att välja en konstform, en bit av en större berättelse som berikar varje ögonblick den bärs. Med sitt engagemang för kvalitet, innovation och det berättande hjärtat av parfymkonsten, fortsätter Masque Milano att inspirera och utmana doftvärlden, och lockar de som söker en djupare, mer meningsfull anslutning till sina dofter.

 

Se mer om Masque Milano här!

No products in the cart.